.: Tre små söta :.

¤ Idag vaknade jag 10.15..Alde vaknade 11.15
¤ Vi mötte upp Anna och Arwen 12.45
¤ Vi kom till Elin och Julia 13.00
¤ För idag skulle vi ha en träff med föräldragruppen, vi är egentligen 6 st par men idag var vi bara 3. Alla trodde i våran grupp att vi skulle få pojkar, men alla fick flickor =) Det är lite roligt.

Här är Alde på morgonen, hon brukar gilla att sitta i korgstolen men idag så ville hon bara pilla/bita/grejja/smaka/ta på/osv osv på stolen. Lite trött var hon nog med...




Hemma hos Elin och Julia. Här sitter Arwen och Alde och leker. Alde försökte äta upp henne många gånger =)






O här har vi Alde och Julia :)










TRE SMÅ SÖTA TJEJER LEKTE IDAG :)
Alde sov nästan ingenting idag under dagen...så när vi kom hem runt 17 så däckade hon. Hon var så trött, sen sov hon nu till 19.30, så vi får hoppas hon somnar tidigare ikväll. Vi ska försöka vända lite på dygnet tänkte vi, men det är inte lätt när man är lite kinkig på kvällen när det är tänder på g. Alde åt förresten 110 ml välling ikväll med, så flaskan går bättre, men jag ammar henne sista målet. Så det är dags för det nu!

Må väl!

Kommentarer
Postat av: malin - mamma till nova ♥

hejhej!

det är bara bra med oss tack, hur är det med er?

ja precis det är ju de ställena som är viktigast att säkra. våran ugn är redan barnsäker så det är iallafall klart. eluttag måste vi säkra så fort som möjligt för hon har redan upptäckt sladdarna, så de vill hon bita i hela tiden. så vi har försökt gömma undan de flesta men vissa får hon tag på ändå. så det gäller att vara snabb dit nu.

jaha så trevligt. vi hann aldrig gå på någon föräldragrupp för nova kom samma vecka den började :)

ja vi vill ha fler barn fast vi har inga tanker på nummer 2 än. min sambo ska förmodlingen börja på en utbildning till hösten och jag vill ut och jobba ett tag innan det är dags för nästa :) ni då?

2010-01-20 @ 17:32:23
URL: http://malinnpeterson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Remember Me

E-postadress: (bara jag som ser)

Bloggar du?:

Give it to me baby:

Trackback
RSS 2.0