.: Inte mycket här inte :.

Jag är så dålig just nu på att skriva varje dag. Har inte den orken, men ni vet att jag lever iallafall =)
I måndags så va jag och Alexandra hemma hos Elin, det var skoj. Vi åt massa glass och snackade om våra kommande bebisar. Det blir ju inte så himla mycket annat snack, men men..det är ju det som ligger oss närmast i tiden nu lixom =)


Under tisdagen så var jag åter igen till tandläkaren..o massa pengar fattigare. Men Det är skönt o få saker och ting gjorda iallafall. Efter det så gick jag loss på stan en liten stund, orkar ju inte vanka omkring sålänge, men lite fina kläder hittade jag til vårat lilla mirakel. Sen så var det dags för att åka hem en snabbis för att sedan åka till barnmorskan.
Väl där så pratade vi lite om våran vistelse på förlossningen i fredags och lite runtikring en förlossning. Jag är ju verkligen på g nu så jag känner att det var rätt aktuellt. Gjorde lite som vi alltid brukar göra och så här va det denna gång:
Bltr: 120/75
Fosterljud: 130s/min
Sf-mått: 32-33 (hon kunde inte bestämma sig)
Men bebis är ju inte så stor, så jag ligger lite nedanför mittenkurvan, så jag har ett litet mått.
Jag äter fortfarande medicin för min uvi, och hoppas på att det ska gå över snart. Nästa gång jag ska till min Bm Ingrid är den 8 juni, så vi får se om vi inte fått vårat mirakel innan dess=)


Idag
Sömnen har varit en bristvara så jag var väldigt trött idag. Men jag kom upp iallfall i lagom tid för att sedan åka iväg o luncha med gravid-ligan =) 4 tjockisar på Magnus Gabriels restaurang på lunchbuffé! Den ni ;) !
Det var så gott med tacos och vi hade super trevligt tyckte jag, det får vi snart göra om. fyra vaggande ankor på stan, måste ha sett super kul ut =)


Efter den goda lunchen så skulle vi alla vidare till Ågården där vi skulle på en kostföreläsning.
Det var sådär faktiskt, inte riktigt vad jag ville höra. Men men, intressant är det ju alltid!
När jag kom hem så var jag totalt slut, nu är det bara två dagar kvar tills vi får åka in till Karlskogas förlossning ifall det körs igång snart..så snälla söta bebis...stanna kvar liiiiiite till =)
Nu ska vi sussa. Är helt slut.


Må väl!



.: Vi 3 :.


"(¯`°•.¸ ღ♥ Vi Längtar Efter Dig ♥ღ ¸.•°´¯)"

.: Vecka 36 :.

" Barnet: Ungefär 45 cm och mellan 2.5-2.7 kg. Barnets sugmuskler har blivit starkare och det har blivit rundare i hela ansiktet. Hjärnans slutliga mognad inträffar vid denna tid och en färdig individ gör sig redo att födas. Nu är det bara slutspurten, den sista månaden, kvar men redan nu går det bra att födas till ett liv utanför livmodern. Barnet har trängt ner djupare i bäckenet, magen har sjunkit och plötsligt blir det lättare att andas. Barnet lägger på sig ytterligare ett kilo under den sista månaden.
Mamman: Belastningen på rygg och bäcken ökar, det är påfrestande för ledband och muskler. Vid den här tiden är det vanligt att man kan känna sig både lite nedstämd och irriterad. Det är påfrestande att vara stor och tung och allt går långsammare än det brukar göra. Du blir andfådd för minsta lilla och svettas mer än vanligt. Om du känner dig rastlös och orolig så är det helt normalt. Många kvinnor sover oroligare, har mer halsbränna och springer och kissar stup i kvarten, även nattetid. Du börjar längta efter att föda, att få se ditt barn på riktigt och att snart få din egen kropp tillbaka igen. Antagligen fantiserar ni mycket kring barnet som snart skall födas och ni tänker kanske också på det stora ansvar som väntar er."



.: Mycket nära nu! :.

Under veckan har jag inte orkat skriva. Ni får ursäkta ni som läser =)

Idag gick vi in i v36. Veckan har inte varit som den brukat, utan jag har haft saker och ting på känn.
Jag har tyvärr fått uvi, som då har gjort att jag haft/får mycket sammandragningar och förvärkar. Detta har ju då blivit värre för varje dag, så imorse så ringde jag in till min barnmorska och vi åkte in halv 1 på ett extrabesök. Där kolla hon mig och konstaterade att jag öppnat mig!  Oh shit! Hon menade på att snart är det dags, och sen så ringde hon in till KSS och förvarnade att vi skulle komma in. Chockad....ja, det kan man säga! Vi ska ju inte bli mamma och pappa ännu...så tänkte jag! Så det var bara att åka hem pch packa klart BB-väskan som var lite halv packad. Att man känner sin egna kropp som man gör är helt otroligt, har kännt detta i ett par dagar nu!
När vi väl kom in (kl 15.00) så fick vi vänta en hel del på att våran läkare skulle komma. Men undertiden så fick vi göra en ctg-kurva, och sen tog lite prover. Allt såg bra ut och bebis är en pigg liten rackare. sen gjordes det en gynundersökning, och hon sa att jag är öppen, men nu är ju frågan om NÄR det vill öppna sig mer och köra igång...det är ingen som vet. Hon tippade på 1 dag eller en vecka...det var svårt o säga, så vi beslöt oss för att åka hem, för smärtan klarar jag av än sålänge.
Så vi vet iaf att detta är pågång, och att bebis kommer komma ut lite tidigare än beräknat. Vi gjorde även ett ultraljud innan vi åkte hem, den väger nu 2625g och har nog ärvt sin längd efter sin far =) För det blir en lång bebis *ler* allt såg toppen ut med våran lilla älskling. Det var lite tråkigt att åka hem, men det är skönt ändå, för sjukhus är inte så rogivande. Vi kom hem vid 20.00 ungefär, så det blev en lång dag. Med mycket tankar men så mycket längtan!

Nu orkar jag inte skriva mer, men jag skriver såfort det händer något mer! Eller har hänt.
Nu ska vi sova..är helt slut efter denna omtumlande dag.

Må väl!

.: Här var det hicka :.

Tredje gången bebis hickar idag...lite roligt faktiskt =) Den har varit otroligt lugn idag för att vara våran bebis...
Jag är ju annars van med blåmärken, och misshandel *skrattar*. Men idag valde h*n för att vara extra snäll mot sin mor antar jag..eller är något på G? Det närmar sig verkligen nu iallafall, måste nog ta och inse det tror jag....hm...


Igår (fredags) gick vi in i vecka 35 =)
" Medelvikten är 2.5 kg och längden 46 cm. Längden på lårbenet är 66 mm. Huden är täckt av ett tjockt lager fosterfett, vernix, som skyddar huden i fostervattnet. Navelsträngen är nästan en halv meter lång. Den är snurrad som en telefonsladd, elastisk och stark. Den allra sista delen av graviditeten närmar sig. Hos förstföderskan har barnet oftast lagt sig med huvudet fixerat ner i bäckenet. Det kan vara en av anledningarna till att det inte rör sig på samma sätt som tidigare. Det har inte längre samma svängrum. Barnet ökar i vikt med mellan 25 och 30 gram per dag och det börjar bli rejält trångt. Det räcker med att du känner liv varje dag. Många tycker att barnet har mer bestämda perioder, vanligen kvällstid, när det är som livligast."


Lite sång...lite dans...mycket naket....
Kul att Norge vann, jag gillar den låten. Men jag tyckte det var konstigt att Finland hamnde sist? Den låten var skön. Sen tror inte jag att världen är redo för en mix av opera och pop, inte ännu iaf... sorry Sweden. I stora drag så fanns det många bra låtar jag gillade, brukar inte kolla på Eurovision vanligtvis, men ikväll var det roligt =)



Nu ska vi sussa! Det är ju en dag i morgon med..hoppas det blir sol =) *ler*

Må väl!

.: Extra besök hos barnmorskan :.

Jag har ju inte skrivit sådär jätte mycket nu under veckan. Men jag har inte varit helt okej, en hel del sammandragningar som oroat mig lite faktiskt. Men idag fick jag äntligen komma till en barnmorska, dock inte min bm men en annan som verligen är jätte söt och snäll. Vi skulle kolla ifall jag har öppnat mig, och hur allt såg ut.
Jag gick in i v35 idag =)

Hb: 125 (så inget järntillskott denna gång heller)
Blodsocker: 4,3
Bltr: 112/60
Vikt: +6 kg
Sf-mått: 33 (Äntligen växt! För stod still under två besök, men är nu på kurvan igen)
Bebis hjärtljud: 150s/min

Gjorde även en gynundersökning för att ta reda på hur allt stod till och lugna mina nerver. Livmoderstappen är helt utplånad och mjuk, så det var ju jätte skönt att höra. Hon kunde tom känna på huvudet innifrån! Jag blev helt tagen, hon kände på VÅRAT mirakel! Coolt tycker jag.  Eftersom bebis har varit fixerad ett tag så är det nu upp till den när den vill komma ut=) För nu är det klart iaf, bara att komma till mamma och pappa! =)

Annars mår jag bra, men mycket vila blir det nu!
Jens åkte iväg i torsdags på en mässa i Stockholm, och stannar en natt. Så han kommer hem i kväll! Det har inte varit så kul, eftersom vi har varit lite oroliga, men nu känns allt bra. Jag har pysslat med skötbordet, tagit fram blöjor, lagt där allt skall vara, för man vet ju aldrig nu som sagt när den vill komma ut. Jag ska även fixa med mobilen som jag tänkte sätta upp över skötbordet, bilder kommer sen!
Även på magen, för Jens måste ju hjälpa mig o ta kort. Nu måste jag äta lite, för magen skriker och bebis är säkert med lite sugen. =) Jag skriver mer i helgen!

Må väl!

.: Seg med uppdateringar :.

Jag vet att jag är seg, men jag har inte alls mått så bra de senaste dagarna.
Massa sammandragningar och lite andra oromoment, men ja återkommer såklart!

Skriver nog i morgon om hur veckan har varit allmänt.
Jag mår hyffsat bra och bebis är starkare än någonsin och slår sin mamma varje dag =) Saknar min underbara sötnos som nu är på en mässa i Stockholm. Men han kommer hem i morgon, och jag ska äntligen få komma till en barnmorska! Skriver mer om detta i morgon som sagt!

Må väl!

.: Modellera? :.

Måndagen
Att natten började dåligt var inte kul, jag har aldrig varit med om att bebis var så vild! sen så fortsatte dagen..i samma takt! Tack för den du!
Så ont i kroppen och bebis rörde sig hej vilt och jag blev helt öm och mörbultad i magen.

Kl 13 så fick jag va med om lite andra skojjiga saker iaf =) Jag mötte upp Elin vid babyproffsen för att sedan åka vidare hem till Alexandra. Hon va så söt, för hon hade bakat en jätte god smulpaj med jordgubb och hallon..mmm..och vaniljsås! Sen även en jätte god banankaka! Mumma! Tack söta du!
Senda satt vi tre tjockisar och snackade, blir ju mest om bebis och magar och krämpor, men kul är det =) Skönt att ventilera ut lite grann. Sedan så provade vi att ta lite bilder, vi ska göra mer på torsdag =)
Här är en bild som jag sedan piffade till lite i Photoshop:

Tack för en kul dag tjejer!

Sedan när jag kom hem, så var Jens redan hemma. Vi fikade lite grann och pratade. Jag var så himla trött så jag nog kunde stå och sova! Det tar verkligen på krafterna att ha en bebis som verkar ha smyg-druckit cola, energidrycker, knaprat ecstasy och på allt detta har adhd och spassmer. *ler* Tur att man kan skämta om detta, för jag är verkligen trött på denna mage och längtar så otroligt efter att vårat barn ska komma ut.
Men jag får bita ihop, för snart smäller det! =)

Må väl!


.: Helgen :.

Lördagen
Älskar verkligen våra helger! Vi gör iiiiiiiingenting:P
Det är så härligt ibland, bara vara hemma, strosa omkring, pussas lite, kramas, prata lite, skrattar, äter lite mat, o gosar lite till. Ja, det är nog det bästa som finns! Varje dag med dig hjärtat är det bästa som finns och det bästa jag vet =)
Du och jag för alltid, eller hur? *ler*


Vi tog det som sagt lugnt, gjorde i ordning kyckling och pommes på kvällen. Det va gott, och jag tror att både jag och Jens har det som Cravings nu ;) Annars va lördagen lugn.

Söndag
Lika lugn som lördagen, faktiskt. Det gick inte i många knop iaf, jag va hemma hela dagen. Jens tog sig en promenad o handlade lite samtidigt. Jag låg i badet för börjar få väldigt ont i kroppen nu faktiskt. Vi kollade först på när Sverige kom trea i hockeyn och sen lite senare så kikade vi på när Ryssland vann guld. Vilket var tur! Har väldigt svårt för Canada, men de spelade en bra match. Det blev kyckling igen ;) Men med denna gång potatissallad..mmm..så gott! Som sagt, detta kommer det bli några gånger i veckan nu tror jag =)
Jag färgade håret, eller ja, min utväxt. Det var dags för det, och det blev bra.
Annars så var det myspys heeeela dagen =)

En dikt till Bebis från oss:
Du är så otroligt efterlängtad, och vi håller dig redan så kär.
Vi är så stolta över dig och jag är överlycklig att jag dig bär.
 Vi kallar dig för vår lilla skatt, och om sanningen ska fram så drömmer vi om dig varje natt.
 "Så nära, men ändå så långt borta", sa din pappa en dag,
och visst var det sant men snart får vi träffa dig, om bara ett litet tag.
 Vi kan inte med ord beskriva hur mycket vi längtar efter dig,
och det ska bli så roligt att få möta vår lilla pojk eller tjej.
Du är vårat kärleksbarn och vi älskar dig mer än allt på denna jord,
det går knappt att förklara vår kärlek med ord.
*Puss & Kram*
Mamma & Pappa



.: Bm-besök, Vila & Halsbränna! :.

Tisdag
Idag var jag till min barnmorska. Det var så roligt, för hon kände efter att bebis är nu helt fixerad! Helt otroligt vad fort det gick, jag har ju känt på mig i ett par dagar att den var det. För USCH vad obehagligt det har varit, speciellt under natten. Det har tryckt så mycket neråt, och då var min känsla rätt =) Annars gick det jätte bra.
Jag låg på samma sf-mått som förra gången, blev lite orloig först, men sen visade det ju sig att magen sjunkit för att bebis borrat sig tillrätta. Så det var inget att oroa sig för. Jag har fått en otroligt äcklig halsbränna, men Jens köpte en flaska som ska vara kanon, min bm rekomenderade detta, så det är bara att börja med den =)
Så här såg det annars ut:
Bltr: 120/70
Fosterljud: 130-140s/minut
Sf-mått: 31

Jag hade en heldag på vårdcentralen/MVC =) Jag skulle vara hos min bm 11.30, men hon kom nästan kl 12.00. Sedan mötte jag upp Jens kl 12.30 för vi skulle äta lite lunch tillsammans, för kl 13.30 så var det dags för föräldraguppen. Denna gång var en lång dag, enda fram till 16.30. Vi pratade om förlossningen, såg en mycket fin film, och sedan så pratade vi om olika smärtlindringar som finns. det var en jätte kul dag och mycket intressant. Det närmar sig som sagt, så man har ju funderat mycket nu hur förlossningen kommer att bli. Speciellt denna dag, då jag gick ut stolt som en tupp, då våran bebis är så duktig och lagt sig tillrätta. *Stolt mamma redan*

Onsdag
Idag träffade jag Alexandra, vilket var mycket trevligt. Verkligen jätte kul att träffa andra i samma sits. Vi vankade lite på stan med våra magar, och gick sedan till Madonna och åt en mycket god lunch =) Där satt vi länge och snackade, det finns ju en del oc prata om, hehe. Sen följde jag med henne till Läcköblommor och sedan skjuttsade hon hem mig. Tack för en super trevlig dag, jätte kul att träffa dig!

När jag kom hem så städade jag lite och la in lite tvätt. Kan verkligen inte låta bli at ta det lugnt!

Sen när Jens kom hem så så tog vi det lugnt och kollade hockeyn på kvällen =)
Jag hade världens sammandragningar som tog kål på mig...det var inte roligt alls. Jag fick sån panik så jag gick till ica (vilket inte var lätt) handlade ett blöjpaket, lite salvor o oljor, så nu är det verkligen snart klart med all inhandling. När jag kom hem så var jag helt slut, men min oro lugnade sig, och jag kunde pusta ut lite.

Torsdag
Hm....*tänker*...Så här blir det VARJE gång...fy skäms på mig. Sitter som  Nalle Puh just nu...*tänk..tänk*
JO! Jag skulle egentligen träffa Hanna idag, men hon mådde inge vidare..hoppas det går över gumman!
Jag mådde inge vidare på morgonen, hade massa molvärk, men det är väl något man får börja vänja sig vid, och de flesta nätter är jätte jobbiga nu. Tror nästan varje natt att bebis är på g, men den får allt ta o ligga kvar lite till ;) Men som sagt, man vänjer sig och vet nu att det kommer vara lite jobbigt nu fram tills det är dags. Bara att bita ihop!
På eftermiddagen blev allt lite bättre, jag åkte iväg och hämtade världens sötaste babygym! Vi ville inte ha de är laban, bamse eller de där babygymmen, så vi hittade äntligen ett vi vill ha =) visst, det är ljusblått, men det passar ju en liten tjej med. så här ser det ut:

Efter det passade jag på att svänga in på babyproffsen när jag endå var ute på äventyr i staden. Jag hittade några söta nappflaskor med Nalle Phu på, ska ta bilder på dom sen. Sedan åkte jag hem, för jag hade lovat Jens att ta det lugnt, med tanke på hur dagen innnan hade sett ut med sammandragningarna. När Jens kom hem så fikade vi och kollade självklart på hockeyn. Sedan la vi oss tidigt, för båda två var så himla trötta.

Fredag
Idag hade jag verkligen lovat Jens att nästan ligga ner hela dagen...och det höll jag faktiskt! Kors i taket! Jga måste verkligen tänka på detta nu, att jag orkar inte så mycket längre i större omsträckning. Jag gör ju så mycket jämt på en gång, kanske kan lära mig att ta lite i taget :P Har någon några tips?!
Jag gjorde klart min slutexamination i kursen Digital Bildbehandling, det är en distanskurs på 7,5 poäng från Jönköpings högskola. Det har varit en super kul kurs, så det är roligt att ha på papper nu att jag kan Photoshop CS4.
I sluttentan så skulle man bildbehandla 3 bilder, och det skulle vara ett tema. Så det blev motiv på blommor, som söta Alexandra tagit, jätte fina verkligen! Jag ville få ett mer gammaldags resultat, så jag blandade svartvitt med färgerna. det tog sin lilla tid, men jag blev mycket nöjd =) Så här blev mitt reslultat:
Före                        Efter




Jag gick in i vecka 34!

" Barnet: Ca 2-2.4 kg tung och omkring 42 cm lång. Foten är 6-7 cm. Det finns 1 liter fostervatten i hinnsäcken. Barnet reagerar på mammas och pappas röster. Sugreflexen är tydlig, en del barn suger på tummen. Ögonens pupiller kan vidgas och dras samman. En del forskare menar att barnet redan nu har en förmåga att fokusera blicken. Det skiljer på ljus och mörker och uppfattar därmed dag och natt. "

" Mamman: Nu är magen så stor att din navel kanske buktar ut i stället för in. En del kvinnor har fått en brun pigmentrand, linea nigra, mitt på magen från naveln och ner till blygdbenet. Den bleknar efter förlossningen och försvinner i de flesta fall helt. För många kvinnor och män känns tanken på sex och samlag väldigt avlägset och främmande med den stora magen. Andra, såväl kvinnor som män, får en ökad lust och njutning när de är gravida. Påminn er om att sex inte alltid behöver innebära samlag och att det finns andra sätt att ha det skönt tillsammans på. Men samlag kan aldrig skada barnet. Det är heller inte farligt om du efter en orgasm får sammandragningar eller en lite molande känsla, som diffus mensvärk. Det är över huvud taget vanligt med en del förvärkar vid den här tiden i graviditeten."

På kvällen så satt vi laddade med chips, dipp och dricka och kollade på Sverige - Canada =)
Vilket slutade i katastrof....men men.. Vi hade det mysigt iallafall, som vanligt.
Älskar dig hjärtat! Du är det bästa som finns och du är mitt liv!


Skriver mer i helgen.
Må väl!


.: Städning och tvätta :.

Idag vaknade jag kl halv 7 med min underbara sötnos. Vi gick upp och åt frukost tillsammans innan han skulle till jobbet.
Sedan gick jag och la mig igen i hopp på att få sova lite till eftersom natten inte var den roligaste. Men det kunde jag ju inte såklart ;) Men sen..kl 11...då...då gick det. hihi. Jag sov 1,5 timme iallafall och kände mig mycket mer utvilad efter den stunden. Sedan gick jag upp och tog bort alla sängkläder och slängde dom i maskinen, det behövdes! Jag gick och plockade och donade medans maskinen var igång.
2 maskiner hann jag med idag, vilket va bra, sedan åkte jag iväg till Lidl och köpte en jätte bra tvättställning. En som vi kan ha på balkongen utan att den tar upp all plats. Sen så passade jag på o handla lite och sen åka till netto för att köpa våran favorit apelsinjuice =)

När jag kom hem var Jens redan hemma, han hade börjat med fikat denna gång. Jag hade köpt rosor till min älskling, man kan behöva lite sånna saker ibland =)


Jag hämtade ut ett paket på ica förut när jag var ute och åkte. Jag hade vunnit 4 tunikor på tradera. Det är vanliga tunikor i den storlek jag annars har, så det är ju ett jätte bra mode för då slipper jag köpa mammakläder/gravidkläder för detta går lika bra! De var jätte fina. Ursäkta om jag ser lite sur eller flum ut..men det är min underbara älskling som tar bilderna, hehe. Här kommer det lite biler på alla outfits:





Annars idag så har jag varit jätte duktig med att städa min garderob..det tog lite tid, men det var det värt! Jag ska lägga ut lite kläder på Tradera tänkte jag här sen. Men det gör jag en annan dag. Nu måste jag få i mig något, sen blir det att renbädda och sen hoppa i sängen. I morgon blir det både Bm-besök och träff med föräldragruppen, det ska bli jätte roligt. Så jag kommer skriva om allt i morgon!

Må väl!

.: Fyyy skäms på mig :.

Jag skrev ju sist att jag skulle bli bättre med att skriva i bloggen...men jag ljög nog...en blögn...som min älskling säger. Haha.
Nu kommer mina uppdateringar, får se om det blir långt eller inte, beror på hur mycket jag minns *ler snett*

Tisdag
Hmm...*tänker*...
Vi gjorde inte alls mycket, jag åkte o handlade en sväng. Men mer var det inte. *Fniss*

Onsdag
Det var en låååååång dag för lilla Jenny. Lilla och lilla kan vi ju disskutera, men att dagen blev lite lång och lite jobbig är en sak som är säker. Jag vaknade kl 7, med Jens, men denna gång somnade jag inte om. Jag låg och löste lite korsord, sen så sms:ade jag lite med Emma, och vi bestämde att vi skulle träffas för en fika. Jag mötte henne utanför där hon bor vid 10.00, sedan gick vi till torget och kikade lite. Sedan så gick Emma på ett ärende, då beslog tog jag första bänken jag kunde hitta för man är ju inte den mest hurtigaste människa nu. Så jag satt i solen och väntade, här kommer bildbevis på mig, mina trötta fötter o magen i vädret =)


När Emma kom tillbaka så gick vi till 3B och tog en liten fika och satt och snackade skit. 
Jag hann bara hem i 5 min, för att sedan hämta bilen och möta Hanna. Jag som trodde jag skulle få komma hem o vila 1 timme eller så innan kl 14, men icke..men det gjorde inget. Men trött va jag!
Vi gick lite på stan och kollade på lite kläder och hade roligt som vanligt. Denna gång satte vi oss på Söderströms uteservering. Det va mysigt.
Sedan var det dags för att hämta Jens för vi skulle storhandla. Vi tänkte att vi var smarta att göra det innan alla va lediga inför helgen, men alla tänkte nog samma sak.... shit happens!

Torsdag
Denna Valborg blev lugn! Iof så var den lugn förra året med. Jens slutade som vanligt, jag hade tagit det super lugnt hela dagen med tanke på att jag var ute dagen innan från 10 på morgonen till 18.30 på kvällen. Så mina arma fötter och trötta mage var hemma och slappade. När älsklingen kom hem iallafall så had ejag packat i ordning en liten picknick, för vi skulle ju se majbrasa. Vi åkte till Skogshyddan, ett jätte fint ställe inte långt ifrån oss. precis vid Vänern, de har minigolf och ett nyöppnat café. där bjöds det på musikkörer, gospel och lite annat kul. Det var massa med folk, vi satte oss på en filt i gräset och hade kul...o frös....haha. Det blev lite kyligt faktiskt, men vi skrattade oss varma. För det roliga var att vi gick innan de tände den förbannade brasan, för de va lite sega med det och det drog ut på tiden. Så vi gick till bilen och åkte hem istället =) Men väldigt roligt hade vi iallafall. Här kommer det lite flumkort som vi bjuder på ;)


När vi kom hem så tog vi det bara lugnt, och sen gick vi o la oss tidigt.
PS: Fick även underbara besked ifrån försäkringskassan ang min föräldrapenning. Nu kan vi slappna av och njuta!

Fredag
Jag vaknade tidigt, gick upp och donade med frukost till min älskling medans han sov så sött. Skönt för honom att sova ut =) Men halv 10 var tydligen för tidigt ...miss i nassen sa han. haha. Staaaaackars dig hjärtat när vårat efterlängtade mirakel kommer till oss..då du! *ler brett*
Dagen var underbart fin, vi satt inne en stund och väntade på att solen skulle nå balkonngen, sedan så satt vi ute i en timme, så vi fick allt lite färg på oss. Sedan så ville vi äta glass, så vi gick till läckögrillen och satte oss medans solen fortfarande var uppe. Jag tog en mjukglass i bägare denna gången, för sist så orkade jag ytterst lite. Det var en mysig dag!

Sen vankade vi hem, vi gick först förbi affären och handlade lite dricka som vi skulle ha till maten.
Vi åt kött och potatissallad. de va mumsigt! Vi titade lite på tv, och sen var den dagen över =)

Vi gick in i vecka 33 =)

Framifrån             Bakifrån (ursäkta plåstret)      
  
"Barnet: Vikt runt 2 kilo och 43 cm lång. Inlagringen av underhudsfett sker med ca 250 gram per vecka, musklerna utvecklas också. Lagunohåren börjar försvinna, huden slätas ut och är inte längre så rynkig som tidigare. Dess förmåga att reglera temperaturen har mognat. Barnet kan svettas, något för tidigt födda barn inte kan. Därför är dessa mycket känsliga för kraftiga temperaturväxlingar. Barnets organ är nu färdigutvecklade så när som på lungor och andningscentrum. Du kan, om du inte är väldigt överviktig, känna barnets olika kroppsdelar från utsidan av magen. Kanske kan du greppa om en liten fot? Barnet kan vid den här tiden i graviditeten ha lagt sig med huvudet ner i bäckeningången. Brukar ditt barn hicka? Du kan känna hur hela magen rycker till och hur det upprepar sig. Efter den här veckan kan barnets rörelsemönster ändra sig något som en följd av att det börjar bli väldigt trångt inne i livmodern."

Lördag
Vaknade tidigt idag igen, jag börjar få en tradition. Jag vaknar halv 8 på morgonen, går upop o äter en macka, går tillbaka till sängen o läser lite korsord och somnar igen. O vaknar sedan upp med Jens igen. Så vi lägger osss samtidigt, jag vaknar 1000 ggr för toalett besök under natten, o sen så vaknar vi ihop! Haha. Lite gulligt är det.
Idag åkte vi på en tripp till Trollhättan =) Till Överby köpcentrum. Vi hittade en ny matta till hallen vilket blev super snyggt! Vi ska ju göra om lite i hallen här sen, men bilder på det kommer då=)
När vi strosat lite där så åkte vi för att äta på MAX. Jag kunde inte menyn alls, så det tog en stund att välja. sen åkte vi hem, vi var nog båda massa trötta efter dagens bravader. Vi slappade resten av kvällen och la oss tidigt och kollade på West Wing.


Söndag (idag)
Uha! Nu börjar jag få skrivkramp i fingrarna...denna gång LOVAR jag att inte göra om samma misstag, jag ska uppdatera varje dag! Det får iallafall inte gå en hel vecka nästan mellan varje inlägg. Iof så upptaderar ju jag för alla dagar jag missat..men det blir jobbigt o göra sånna här monsterbloggar!

Idag vaknade jag tidigt igen, som alltid, och samma visa denna dag. Går upp, äter en macka, lägge rmig igen hos Jens, sover en stund och vaknar lagomt tills Jens är utvilad. Visserligen är jag inte så utvilad som jag egentligen vill, men så här kommer det att vara.
Idag blev det en städ-dona-putsa-dag! Jens skurade och rengjorde hela balkongen så nu skiner den! Och sen så putsade jag alla fönster där ute och tog bort alla kattt-tassar som syndes. Vi gjorde sedan i ordning där ute och satte upp lite smide och gjorde det fint. Vi ska köpa nya stolar bara med några snygga dynor. Men detta får duga sålänge =)


Sedan så donade vi lite i hallen, la dit nya mattan och hängde upp två andra smides-grejer på väggen.


Så här blev förresten slutresultatet i vardagsrummet. Med tavellisten, nya tavlan och sen så satt vi upp spotts under listen så de lyser upp tavlan.


Annars idag så har vi kollat hockeyn, ätit lite, och slappat. Nu är klockan mycket, och detta blogg inlägg har tagit tiiiiiiiid!
Så jag ska sköta mig nu *lovar*

Må väl!

RSS 2.0