.: Veckan som varit :.

Nu har jag allt slappat lite..iaf med bloggen. Har inte alls varit med mening, men jag har inte haft någon ork eller tid. Under hela helgen så slog jag inte ens på datorn. Men jag tänkte skriva lite kortfattat om förra veckan och helgen som varit iallafall.

Tisdag
Inget minne ifrån den dagen :P

Onsdag
Första gången på föräldrautbildningen! Det var jätte trevligt, synd bara att älskling inte va med denna gång, men nästa gång så ska han följa med =) Vi pressenterade oss för de andra i gruppen. Jag tyckte det var en bra grupp, och en jätte bra barnmorska som leder kursen. Vi tillhörde M-gruppen, och då döpte vi oss till Mumintrollen....tror alla vi mammor iaf känner oss som sånna :P haha.


Torsdag
Jag gick upp tidigt för att åka iväg och ta prover inför kommande besök hos barnmorskan =) det gick super bra som vanligt och denna dag var det inte alls mycket kö.
Sedan så åkte jag och tvättade bilen, den blev så blank och fin. Efter det så mötte jag Hanna, vi gick och köpte oss en macka och satte oss vid rådhuset på stan. Det var jätte fint och soligt väder och lite färg fick vi allt på oss =) Sedan mötte jag Jens och vi åkte till McDonalds och köpte lite mat.


Fredag
Jag städade hemma som vanligt inför helgen. Det börjar bli tungt nu! Jag gick in i vecka 32, tiden går allt fort. Jag var hos barnmorskan. Så här såg allt ut:
Bltr: 125/75
Fosterljud: 140 slag/minut
Hb: 126
Blodsocker: 4,3
Sf-mått: 31
Jag har känt i en ca vecka att den lill* är vänd, och jag hade allt rätt. Den ligger neråt och är på god väg att fixera sig. Så det var jätte skönt att få reda på. Jag ligger perfekt på sf-kruvan vilket oxå känns jätte bra. Miraklet hickar massa dagligen, det är roligt. Guud så vi längtar!

Framifrån        Vs            Sidan

Lördag
Mormor och Sandra och min lilla kusin Isak kom på besök. Det var så trevligt! Han har blivit så stor, redan 1 år och 4 månader. Det ska bli så kul när våran lilla kommer och sen växer till sig lite så får de leka. Vi fikade lite först och sedan gick vi till lekparken och satt ute en stund. Sen tog vi en promenad till stan och gick och åt lunch på torngrillen.
Det var en jätte mysig dag och solen sken och det var riktigt varmt ute.
Kl 19.00 så var vi bjudna till Hanna och René. Vi blev bjudan på en underbar middag och det var verkligen super trevligt! Tack alla för en underbar dag!

Söndag
Vi tog oss en tripp in till Skövde =) Innan det så stannade vi i Varnhem och kollade på klosterkyrkan (där Arn växte upp), den kyrkan är så otroligt vacker. Vi gick inte in denna gång, men vi strosade runt utanför bland kloster ruinerna. Det är så intressant med den långa historia den har. där vill jag gifta mig en vacker dag =)
Vi bytte in dvd:n vi köpte i Norrköping på Media Markt, för den var defekt. Så vi gick därifrån med en ännu bättre dvd...något dyrare, men en mycket bra sådan. Så det var ett bra köp trots allt. Vi gick även in på Biltema, och hittade lite småsaker som alltid är bra att ha. Sedan åkte vi hem igen, jag orkar verkligen inte gå omkring så mycket längre. Hua!



Idag, måndag
Jag har varit hos tandläkaren idag, jag kände mig så dutti =) Allt gick super!
Sedan har jag tvättat, o strykt kläder, och pysslat här hemma och hittat lite lösningar i klädkammaren. Så sen blev jag helt slut, och jag som hade lovat mig att ta det lugnt! Jag måste verkligen skärpa mig! sen fikade jag och Jens som vanligt när han kom hem, o sen har vi bara slappat. Nu känner jga mig jätte trött, så nu dröjer det inte länge tills vi ska hoppa i säng. Nu denna vecka ska jag vara bättre med bloggen *lovar*
Måste lägga upp en bild på de kläder Jens mamma Lotta köpte till våran lilla, det är från Polarn o Pyret, jätte fint set. O sen en bild på våra två små monster, som gömde sig under en filt, ser för roligt ut :P Och sen en bild på Tuss...det fattas bara en öl där ser det ut som..för han ligger o slappar i solen =)


Nu ska vi krypa ner.
Skriver mer i morgon.

Må väl!

.: Skrapning och magbilder :.

Idag så har Jenny varit dutti =)
Efter så många år så har jag tagit mig mod att gå till läkaren för att ta bort mina födelsemärken som datt på min rygg och ett i nacken. De har inte alltid stört mig, men på senaste tiden har jag stött emot dom och det är inte det skönaste.
Så 10.15 blev jag inkallad, fick bedövningssprutor på de ställen som de skulle skrapa bort, och vipps! Klart!
Dutti Jenny *klappar mig själv på ryggen*


Efter att det var klart så åkte jag hem till Maria. Jätte fint hus, jag är så avundsjuk på er, och finare kommer det bli när ni renoverat klart. Sedan så följde jag med henne för hon skulle till stan o köpa lite grejer. Vi åkte sen och åt lite lunch på Magnus Gabriel restaurang. Det var super gott som vanligt.
Sedan så var klockan mycke och jag blev helt slut. Märker mer och mer av starkare sammandragningar/förvärkar, inte så konstigt kanske...
Här är lite bilder på maggen som är tagna idag. V31 (30+3)


Sen kom Jens hem, då fikade vi lite. Sedan har jag legat och vilat, för det blev en lång dag och jag gick mycket.
Jens har lagat mat (blev en supergod köttfärrsås) *klappar älskling i ryggen*
O nu är det snart dags för bingen =)
Skriver mer i morgon om mina bravader...om det blir några i morgon vill säga ;)

Må väl!

.: Lååååång blogg idag :.

Jag har varit väldigt seg på att uppdatera. Men jag lever! Jag ska försöka få med det mesta som har hänt sen sist jag bloggade, iallafall i korta drag. Det har ju hänt så mycket under påsken och även mycket efter när vi kom hem igen.


Skärtorsdagen
Jens slutade lunch och vi åkte iväg till Norrköping =) Först så stannade vi i Jönköping för att plocka upp Jonas och Anna, samt att för att kika in på Ikea och shoppa lite. Vi köpte en skötdyna till skötbordet, lite frottélakan, 4 st vita korgar som vi har ställt i bokhyllan som vi ska ha bebisgrejer och kläder i, en vägglampa som ska sitta över skötbordet, någon leksak, lite andra praktiska plastlådor till skötbordet, 2 st dra-på-lakan till spjälsängen, kudde till sängen, haklappar, och lite annat smått och gott. Nu är det verkligen inte mycket kvar att inhandla. Det känns toppen!
Vi stannade sen på Burgerking och åt lite innan vi åkte vidare. Det var en super kul dag, och vi kom fram till Norrköping runt 21 tiden. Vi satt och pratade och hade roligt, sen var alla så trötta och vi la oss tidigt.



Långfredagen
Vi vaknade ganska tidigt, bebis höll på att bråka med mig. Idag så gick vi in i v30 =) Vi tog oss en promenad eftersom vädret var toppen. Jonas och Anna följde med oxå, det var skönt men det blir jobbigt när jag får mycket sammandragningar. Men jag får tänka på att det inte är så många veckor kvar nu. Idag var vi bjudna till Jocke och Sara, vi skulle kika på deras nya fina lägenhet. Vi åkte dit, och blev bjudna på en jätte god lunch. sen så tog vi oss en sväng till Media Markt, för vi skulle inhandla en ny dvd med usb-ingång som vi ska ha i vardagsrummet och flytta in den gamla till sovrummet. Sen så hittade vi en baby-monitor, men utan en basenhet, så den var superbra!! =)

Sedan så åkte vi alla till City Gross för att handla lite tills kvällen, en underbar affär, den affären måste ju komma hit oxå!!
Så vi gick där och strosade en stund och åkte sedan tillbaka till lägenheten. Vi satt och snackade och hade det super trevligt! Sen var det dags för pojkarna att göra lite mat. Det blev jätte gott kött, har för mig att det var rostbiff, med potatisklyftor och sallad. Mmmm! Det var underbart gott. Sen blev alla så mätta så vi däckade i soffan, vi åkte hem sedan runt 12 och däckade ännu en gång och sov mycket gott! Tack för en jätte rolig kväll, det måste vi snart göra om! Bilder är på Jens i fint förkläde när de lagar mat, och sen på den nya lyan. De har gjort ett litet provisoriskt matbord, men fint var det =)



PåskAfton, & Jenny´s födelsedag!! Hipp hipp hurra!
Då blev man ett år äldre, hela 24 år. Tiden går bra fort =) Det var jätte svårt för Jens att vakna före mig, gå upp och fixa frukost på sängen utan att väcka mig... det gick sig inte alls kan jag meddela. Haha. Men det var så gulligt, jag vaknade ju såklart som alla dagar av bebis som ligger och sparkar. Det är alltid lika underbart, men ibland får den in så hårda sparkar så jag tappar andan. Inte alltid lika trevligt kanske. Jaa blev grattad vid frukostbordet av alla, jag fick en super fin matberedare av svärföräldrarna (rostfri ;) ), sen så hade jag ju fått i förskott av Jens några dagar innan, världens finaste och mjukaste filt (till bebis), men den var så dyr så jag önskade mig den istället. Sen så fick jag på min födelsedag en jätte fin glas-prydnadssak med en kärleksförklaring på. Svårt att beskriva men jag lägger upp en bild =) Men det står såhär: " To my sweetheart, I don´t always tell you that you mean more to me than anything. I don´t always tell you that you brighten up my heart every day. I don´t always tell you what´s in my heart... That you´re my one and only love. "


Klockan 15.00 så var vi bjudna på påskmat hos Jens farmor. Hon är så himla söt och snäll. Hon har stickat en jätte fin tröja till bebis (jeansblå) och är inne på en till (en beige) men den var inte klar ännu. Sen hade hon även sytt en lekfilt/lapptäcke till spjälsängen. Hon är verkligen jätte duktig! Lägger upp bilder på det med =) Det var jätte trevligt, vi träffade Jens faster och kusiner och det var underbart god påskmiddag.


Sedan skulle vi åka hem, vi var trötta och sega. Jonas och Anna var och hyrde en film som vi skulle se och vi åkte för att handla godis och chips. Det var världens sämsta film! Gud så vi skrattade åt Jonas otroligt duktiga val av film, han kommer aldrig mer få bestämma vilken film vi ska se. Haha, men trevligt var det. Jag fick även en pressent av Jonas och Anna, en jätte söt sommarhatt till bebis, och ett par söta tofflor. Sen till mig så fick jag lite peeling krämer och SPA-cream att ha i badkaret. Så det passar sig bra med lite relax-grejer.  =)



Söndagen den 12:e
Det var dags att fara hem, inte direkt hem, men till Degerfors. Men vi åkte sent. Dagen gick ut på att plocka ner alla saker i bilen. Den blev proppfull! Vi fick nämligen med ett balkongbord, sen var ju alla saker ifrån Ikea i bilen, sen så hade vi gått igenom massa gamla bebiskläder som Jens hade när han var liten, så det blev två fulla påsar. Så vi sorterade lite och bar ner allt. Senare sa vi hej då till Jonas och Anna som skulle åka tåg hem till Jönköping, men innan det åt vi alla en jätte god middag som Lotta gjort i ordning. de håller på att flytta, så det var en hel del grejer i hela lägenheten, men vi fick allt plats. Det var jätte trevligt att få träffa alla under ett par dagar, och det var riktigt tråkigt att åka ifrån dom. Men jag hoppas de snart kommer och hälsar på oss. Vi åkte till Degerfors runt 21 och var hemma där kl 23.00. Då var vi så trötta så vi gick nästan direkt och la oss.
Vi tittade först på våran vagn som kommit! Den är så otroligt fin, sen så hade mamma plockat fram täcke och kudde, o sen så plockade jag även ner ett bäddsett som jag hade när jag var liten. Det var så fint. (jag har tvättat, strykt och bäddat när bilderna är tagna)



Måndagen den 13:e
Vi skulle egentligen ha hälsat på min gammelmormor Aina och lite andra människor. Men jag låg hela dagen/kvällen med magknip! det gjorde så fruktansvärt ont, det högg i magen som knivar, och saken blev inte bättre när bebis tumla runt som en tok. så hela dagen gick md magont och tom febertoppar. Inte alls en rolig dag, men vi hade det mysigt ändå. Här ligger vi i sängen och bara tar det lugnt.



Tisdagen den 14:e
det kändes mycket bättre och magen var rätt okej, men jag tog det lugnt med att äta och så. vi åkte bort för att hälsa på Aina. Det var så himla trevlig. Hon är 92 år nu och en riktigt stål-tant =) Hon har broderat en jätte fin tavla till våran bebis, det som bara fattas är datum, namn och sånt. Men jag fick se den och den var otroligt vacker, så det kommer våran bebis uppskatta en vacker dag när h*n växt upp. Aina är ju känd för sina broderier. Hon bjöd på massa kakor och bullar som vanligt, och det uppskattades mycket av en viss herre...ler...
Klockan 16.30 så var vi på ett studiebesök på förslosningen och BB i Karlskoga. det känns skönt att få åka dit och föda, om det inte blir något akut såklart, för då pker vi ju till Skövde. sedan var det dags att fara hem till våra monster och till fina Lidköping. Jag vill tacka Hanna och René som tagit hand om våra vildingar, vi är otroligt tacksamma! Vi kom hem runt 18.00, det var skönt att komma hem när det fortfarande var ljust ute. Vi tog det lugnt och kollade lite på tv innan det var dags för sängen =)
Nu var denna tripp över =)


Onsdag
Tvätt-stryk-städ-dag =) Det blev så fint här hemma och skönt att få alla kläder vi hämtat och fått, o allt till säng och vagn, tvättat och strykt. Jag ställde rätt lite i hyllan med korgarna och gjorde i ordnbing vid stötbordet =) Jag har ändrat mig med sängmobilen, så det blev så här istället =) Jag ska göra en annan mobil med resten av alla hjärtan som jag gjort om, och göra en över skötbordet. Sängen är inte så som den ska vara på bilderna, de sängkläderna med spjälskyddet ska vi sätta på i höst/vinter sen. Jag ska ha vitt i sängen och lite ljusare beiga färger =)



Torsdag
Det var en super lung dag för min del. För oj vad jag hade ont i min kropp, kanske tog i lite för mycket under onsdagens städning. Jag lovar att ta det lite lugnare nästa gång och kanske dela upp städningen.
Det var fint väder som vanligt och när Jens kom hem så åkte vi på en husvisning =) Det är ett hus i Lovene, typ 10 min från stan, så det ligger lite utanför men inte alls så långt bort. det var super mysigt, så vi hoppas faktiskt på det bästa. Jag kommer komma i kontakt med banken nästa vecka så får vi se. Vi var nöjda iallafall, här är länken till huset:
http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/358029

Fredag, Lördag & Söndag
Det blev en super lung fredag, jag är fortfarande lite kass i magen och har inte riktigt  vågat äta så mycket mer än soppor och lätta saker. Men det börjar ge sig, och mat måste jag ju få i mig. Vi tog det massa lugnt och kollade på tv och hade myspys. =) Vi gick in i vecka 31. Så här står det lite om denna vecka, bild kommer en annan dag.
"Barnet är 40 cm långt och väger 1.6-1.8 kg. Det händer mycket varje vecka. Barnet börjar lägga på sig underhudsfett och huden är mer rosa än röd. Det har fortfarande ganska stor rörelsefrihet inne i livmodern och har troligen inte lagt sig till rätta än, även om det finns barn som redan nu lägger sig med huvudet ner i bäckeningången."

Lördagen var super kul. Andreas och Emma kom och hälsade på. De kom runt 14, så vi åkte ut och åt mjukglass, det var super gott. Jag fick jätte fina pressenter, två krukor, lite frön som jag ska så, o sen en söt groda. Vi har ju inget på balkongen så det kommer bli jätte bra! Tack så mycket.
Lite senare så gjorde vi iordning lite tacogratäng, det var super mumsigt och massa trevligt. Vi kollade på film och hade det allmänt trevligt. Vi gick och la oss vid 1, men denna natt var super jobbig, bebis låg säkert på tvären, jag hade massa svårt att andas och det var så tungt. Ingen ställning var bra! Men tillslut så somnade jag av utmattning.

När vi alla vaknade idag så åt vi en jätte god frukost. Sedan så åkte bror och Emma hem igen, hoppas vi ses snart igen för det var super kul!
Här är ett kort på nya tavlor som vi fick med oss från Norrköping som vi hängde på toaletten, snart får vi hem ny tvättmaskin och tumlare med =), och sen en bild på hur det kommer bli på balkongen med det nya bordet. Sen ska jag så lite blommor nu  i veckan. Veckan är fullbokad. Men det ska jag skriva om då, för nu är jag såååå trött på att blogga! det har ju tagit sin lilla tid om man säger så :P
Nu ska vi äta och sen kolla på en film och mysa.


Må väl!

.: MVC och Däckbyte :.

Idag var jag till min barnmorska =) Allt såg jätte bra ut vilket alltid är så skönt att höra. Magen den växer så den knakar.
Här var mina resultat idag i vecka 29, snart v30 =)

Bltr: 120/70
Sf-mått: 28
Hb: 128
Fosterljud: 145s/min
Vikt: +4 kg

Så det var super, jag behöver inte äta något järn, jag ligger mitt i kurvan, bebisens hjärta slår lika fint som vanligt. Det är oxå skönt att jag inte gått upp så mycket. Jag kan fortfarande ha mina vanliga jeans och man ser inte direkt att jag är gravid bakifrån. Så det är lite roligt =)


Efter barnmorskan så åkte jag en sväng till stan, jag var tvungen att ha ett par strumpbyxor (som jag då har under jeans och upp över magen, det blir som mammabyxor då) och sen så behövde jag en ny mascara. Sen åkte jag hem en sväng för att sedan åka vidare för att byta däck. Vi lämna in den så det var smidigt =)
Så nu är det fixat och klart inför våran resa på torsdag.


Nu under kvällen så blev det lite fika och sen hockey! Älskade Färjestad tog det idag med! I morgon gäller det, men jag tror absolut att de tar hem guldet =)
Nu ska vi sova, jag har sovit jätte dåligt nu i två nätter, somnat sent  (3-4:00) och sen vaknat runt 6:00. Ser snart rosa lurviga elefanter som flyger här hemma.... haha...Mina ögon går i kors snart iallafall.


Må väl!


.: Ont-i-kroppen-dag :.

Det känns som om jag klagar hela tiden.... det gör jag inte iof, men ändå! Tror jag är ganska snäll som gravid, eller vad säger du älskling?
Men idag har det varit alla möjliga fel. Ischias, högra bröstet stramar, ont i huvudet, nackspärr... ja.. jag kan säkert fortsätta lite till. Haha. Ja livet är bra underbart! Är det inte det ena så är det de andra. Nackspärr av alla krämpor?!  *Skrattar*

Har leget mest och vilat idag, men ville ändå få lite luft så jag tog bilen bort till HemCompaniet och passade på att köpa en pressent till min brors tjej Emma som har fyllt år. Vi ska passa på att gratta när vi kommer hem till Degerfors. Hittade iaf jätte fina saker till henne, sedan så släpptes Jens av där, så vi åkte hem tillsammans. Men vi åkte först till Willys och köpte lite mjölk och bröd till veckan. Skönt med en kort vecka, och det ska bli så himla trevligt att åka bort lite! Ska bli så roligt att träffa Jens föräldrar, bror och hans tjej.

I morgon ska jag till barnmorskan, sen träffa Maria och  sist byta till sommardäck..händig va?! *Asgarv* Nääää..det är ju inte jag som ska göra det, jag ska ju lejja bort det såklart, kostar bara 200 kr =) Jens jobbar ju hela veckan och vi vill inte åka med dubbdäck till Norrköping och Degerfors, onödigt att det ska dra mera bensin med. Så jag har en heldag borta i morgon, det var nog bra att jag va hemma idag och tog det lugnt.
Nu sover världens finaste, och jag ska nog tänka på att slumra in jag med. Jag ska ju upp tidigt jag med =)
Skriver mer i morgon.

Må väl!

.: Plankstek, Vår & Sparkar :.

Fredag (igen)

Skriver lite mer om vad som hände under fredagen, då jag bara skrev om att jag gick in i vecka 29.
Under förmiddagen så färgade jag mitt hår (Äntligen!!), kändes skönt att få det gjort. Sedan väntade jag ett paket ifrån dhl som skulle komma hem till oss =) vilken lyx, jag som trodde att jag skulle få gå till stan för att hämta ut det. Men de kom punkligt och jag hade precis blivit klar med håret. Vi har köpt en bilbarnstol! Den var jätte fin, det blev en Britax som är grå/svart. Vi har även nu satt in den i bilen och provat. Den verkar super, så nu är vi förberedda med transporten iallafall. Sedan så hann jag med att städa lite och plocka innan Jens kom hem ifrån jobbet. Jag hade fikat klart som vanligt, men idag satt vi inte lika länge, för vi skulle ut och träffa Hanna och René.
Klockan 19.30 möttes vi alla vid Magnus Gabriels restaurang. Vi skulle äntligen få äta plankstek! (Jag har drömt och dreglat i en vecka inför den här dagen, hehe) Det var hur trevligt som helst, det får vi göra om snart igen. En väldigt lyckad kväll med massa god mat och trevligt sällskap.



Lördag


Vi vaknade runt 12, det var underbart att sova länge med min älskling! Det var underbart väder ute så vi bestämde oss för att åka ut på en liten utflykt =) Vi gick upp och åt frukost och sedan gjorde vi oss iordning. Vi åkte först till Spikens Fiskeläge, det är så fint där ute! http://spiken.se/
De har inte öppnat alla restauranger eller fiskebodarna ännu, men vi köpte oss en glass och gick upp på en klippa och satte oss. Det var jätte skönt ute, och under hela utflykten så var bebis med oxå, såklart. Guuud vilken livlig bebis, h*n sov nog inte på hela dagen kändes det som. Det är så underbart! Nästa gång vi åker till Spiken så kommer vi att ha dig med oss då *ler*. Vi åkte vidare till Läckö slott,  vyn där är oxå helt otroligt vacker, men de har inte öppet där ännu heller. Men vi strosade omkring lite, sen begav vi oss hemmåt för att inhandla kvällens mat. Det blev fläskfilé med pommes, mmm..det smakade riktigt bra. Det gjorde ju inte saken bättre att det luktade grillat ute, vart vi än var, så nu har grillsäsongen haft premiär. Vi måste köpa oss en ny grill, en elgrill denna gång som sagt. Senare under kvällen så åt vi mat, tittade vidare på alla Harry Potter filmerna åt godis och kände hur våran bebis var sjövild =) En underbar lördag blev det.






Söndag

Det blev en fin och solig dag igen! Det är så härligt att våren är här, man blir så mycket piggare och gladare. Vi vaknade runt 11 idag, åt lite frukost och kollade samtidigt  på sista Harry Potter filmen. Jag somnade till den igår kväll så vi såg den igen. Men bara en stund, för jag skulle möta Hanna och René vid 15.00. De kom upp på en fika, för de skulle se vart vi bodde och hur vi hade det såklart. De ska ta hand om våra monster medans vi åker till Norrköping/Degerfors över påsken. Vi är er evigt tacksamma! Det var trevligt som vanligt att träffa er!
Under resten av kvällen har vi tittat såklart på hockeyn, och tagit det lugnt. Vi åt lite mat och kröp ner i sängen 22.00 idag! Helt otroligt! Men det var skönt att bara vila kroppen, och Jens somnade som en stock direkt. I morgon får jag se vad jag ska hitta på för bus, men det skriver jag mer om då. Nu ska jag se nån film och sen sova jag med.

Må väl!



.: Vecka 29 :.

Fredag

"37 cm och ca 1.2 kg. Barnet kissar och dricker 0.5 liter fostervatten varje dag. Dess huvud är stort i förhållande till resten av kroppen och det är fortfarande magert utan underhudsfett. Än kan det fritt ändra läge och slå kullerbyttor i mammas mage. Det är vanligt att barnet vid den här tiden sparkar mycket men en del barn är mer stillsamma än andra. Om du är stressad eller upprörd reagerar barnet troligen på de stresshormoner som frigörs och cirkulerar över till barnet via moderkakan. Prova att lugna barnet genom att ta några lugnande andetag och slappna av. Prata lugnande, stryk över magen och rör dig mjukt så kommer de flesta barn till ro igen. Precis som efter födelsen."

.: Tvätta, stryka och vårkänslor :.

Onsdag

Solen skiner och fåglarna kvittrar, ja veckan har varit underbar. Inte en snöflinga någonstans mer, det är underbart helt enkelt. Onsdagar betyder träff med Hanna =) Som vanligt;) denna gång så gick vi till Magnus Gabriel och åt deras lunchbuffé. Den är så underbar, de har pizza, tacos, soppa, sallad, o sen denna dag så var det kyckling med tzatsiki eller fisk med nån god sås. Mmm..vi satt där med magarna i vädret och njöt. När vi var klara så gick vi och köpte oss glass (köpte en ben & jerry´s glass..mums) och gick till rådhuset mitt på torget och sola oss lite och njöt lite mera ;) Jätte kul som vanligt! När jag skulle gå och möta Jens så fick jag väldigt mycket sammandragningar, det var första gången jag kände att det blev väldigt jobbigt och obehagligt. Men vi tog det försiktigt hem, det var skönt att Jens var med iallafall. Under kvällen så tog vi det lugnt, kollade på hockeyn och åt lite kvällsmat. Vi gick och la oss tidigt och lyssnade på Harry Potter i talbok och somnade väldigt fort =) Vilket var väldigt skönt.



Torsdag

Tvätt och strykdag! Och då menar jag verkligen det, känns inte som om jag har gjort någonting annat. Haha.
Jag har strykt alla bebiskläder, och det tog någon timme, sen hängde jag en tvätt som jag tvättat här uppe, och sen hängde ut alla våra täcken så det fick vädra i solen. Sedan så städade jag lite. det tog typ hela dagen allt detta. Men skönt att få det gjort! När jens kom hem så fikade vi och sedan var det dags för tvättstugan igen :P Men nu finns det INGEN smutstvätt längre, och dessutom så tvättade vi alla bebis sängkläder och lite filtar. Klcokan är bara 20:28 nu, så vi är inte riktigt klara, men nu ska vi bege oss ner i tvättstugan igen och ta det sista. Sen ska vi äta lite kvällsmat och titta på Harry Potter. I morgon ska jag upp tidigt och färga mitt hår tänkte jag, skriver mer då.


Må väl!

RSS 2.0