.: Tråkigt väder = FilmDag! :.

Bara myspys hela dagen! Det är så underbart, det behöver man faktiskt. Bara vara hemma och mysa med de käraste man har.
Efter att Alde fått i sig lite mat på morgonen så låg hon och lekte med sin kanin medans mamma och pappa fick i sig lite frukost=) Duktiga tjejen!



Sen blev snuttan lite trött. Hon brukar leka en del med nappen då och prata en hel del. Här tog hon ut den och in med den igen...det tar sig! You Go Girl!!




Alde sov en liten stund medans vi kollade på filmen "9"
Den var rätt okej faktiskt=) Efter ville hon gosa med pappa och busa lite.



Sen var det dags för lite smakisar! På dagens meny så var det potatis/pallsternacka, den gillar hon väldigt mycket! Och sen till lite dessert så blev det äpple/banan-puré. Hon är så duktig! Vi invigde även hennes nya haklapp, en mycket omtyckt haklapp av mamma och pappa!




Här har vi en nöjd dam efter maten, som sitter i djup koncentration med sin favoritbok.





Sen fick hon i sig den "riktiga" maten, o sen så somnade hon. Klockan är nu 16.20 och hon har sovit sen 14, så det är nog skönt för henne att sova ett par timmar. Hon brukar ju må bäst av det. Under tiden så kollade vi på GI Joe, sådär film faktiskt. Men men, nu har vi sett den. Nu ska jag göra lite mat, det blir köttfärs och potatissoppa ikväll =) Får se hur länge Alde sover, men en bit på vägen hinnar jag nog kanske.

Later on...

Kommentarer
Postat av: Sabina - Mamma till Tyra

Ja man ska ta vara på tiden :) Jag tycke dom här sec veckorna har gått jätte fort.



Ser att ni håller på att förbereda lite inför Aldes dop. Vi ska också döpa Tyra, men jag är inte alls insatt i vad man gör, och vad som behövs osv. Eller klart jag vet hur man gör, men vad är det som ska göras? Vad ska man bjuda på osv? Kan du komma med lie tips tror du? :)

2009-10-11 @ 16:52:12
URL: http://mammasabina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Remember Me

E-postadress: (bara jag som ser)

Bloggar du?:

Give it to me baby:

Trackback
RSS 2.0