.: Kommentar :.

Tack Angelica för ditt svar..det var en bra idé! Hur gjorde du för att gå ner dina 20 kilo och under hur lång tid?
Det kör vi på.....

Enligt tipset så ska jag väga mig på fredagar istället, har jag gått ner då så får jag unna mig en dag, har jag inte så får jag inte unna mig..... låter bra i mina öron =)

TACK!
Mer tips för att gå ner i vikt fort?

Kommentarer
Postat av: Nina

Ska försöka bli bättre att kommentera också :) lycka

till med viktnedgången! Och tänk på att "leva" också. Man behöver inte frossa men att unna sig något gott ibland ä viktigt tror jag! Kram

2010-02-24 @ 07:27:10
URL: http://Ninatofften.blogspot.com
Postat av: malin - mamma till nova ♥

tack! har nu laddat ner det och det var mycket bättre :) tack för det tipset!



kram

2010-02-24 @ 13:42:37
URL: http://malinnpeterson.blogg.se/
Postat av: Angelika

nya tips och ideér e aldrig fel. jag gjorde inte alls som du genom att räkna kalorier på det sättet för det visste jag att jag skulle tröttna på ganska snabbt, så jag åt "vanlig" husmanskost, fast mindre portioner,och tänkte på vad jag hade i maten, inte 8% grädde utan mini mat t.ex, åt på anschetter i stället för vanliga tallrikar för då ser det mer ut för ögat, det är ju vad ögat ser som bestämmer om man är mät eller inte. motionerade varje dag utom 1dag/vecka en vilodag alltså. tog inga light produkter för de innehåller mer skit som sätter sig på hullet än det med riktigt socker i, inga sötsaker/dricka/mineralvatten. att räkna kalorier är bara något som får en att tröttna och äta lågt kalori antal gör en trött o man "får" inte äta det man tycker är gott. nu menar jag inte att man kan äta vad som helst men ändå äta vardagsmat. när man bjuder hem gäster att man kan äta samma mat som dom o inte titta på deras talrikar o sen på sin egen o där ligger det lite torr sallad. tog ett par månader med motgångar o framgångar o det måste man räkna med oavsett om man ska gå ner 5,10 eller 20 kg. men jag hade hela tiden delmål, när jag gått ner de första 5kilona så unnade jag mej något extra antingen mat eller en sak som man vill ha, sen satte jag mål efter vägen. men detta kanske inte funkar för dig, man får prova sig fram helt enkelt men om du skulle stå still 1-2 veckor så tappa inte motivationen för det kan vara kroppen som inte fattar att den ska tappa kilon. men det ger med sig. det är bara att hålla ut, det ger resultat i slutändan.!

2010-02-24 @ 22:50:12

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Remember Me

E-postadress: (bara jag som ser)

Bloggar du?:

Give it to me baby:

Trackback
RSS 2.0