.: God Jul & Gott Nytt År :.

Nu är julen över och i morgon blir det ett nytt år. Helt otroligt vad tiden går fort. Den 22:a for vi hem till Värmland.
Den 23:e åkte vi till Mattias, Sandra och Isak. Den lilla solstrålen fyllde nämligen 1 år :) Han är världens gullunge, och jag saknar honom redan min lilla kusin. Tänk, snart kommer han att få en liten tremänning, inte så vanligt i så unga år:) 
Isak 1 år

På självaste julafton så var vi åter igen hos Mattias med familj. Sandras föräldrar och syster var också där. Det var jätte trevligt att träffa alla, det blir ju inte så mycket när man bor en bit bort. Så det är väldigt skönt att komma hem då och då. Det som skiljer sig nu som både jag och Jens måste vänja oss vid är att alla pratade om att nästa jul så kommer det att finnas en till liten bebis i vår familj. *Ler* Det är ju så sant, men så otroligt svårt att förstå! Det är många nu som klappar mig på magen, för nu syns den ju verkligen.
Åter till Julafton så kom vi dit vid tre, det var skönt att inte behöva stressa i år. Då satt vi alla med glögg och tittade på Kalle Anka. Sedan så dukades det upp till långbord och all julmat kom fram. Det är ju alltid så mycket mat, så att man knappt förstår. Men det var så underbart gott! Det är så skönt nu att jag har fått aptiten tillbaka så jag kan njuta av alla dessa utsökta rätter.
När alla var mätta och belåtna så var det dags för paketöppning. Det var så roligt att se Isak dra i allt papper, han fick så mycket fina saker. Men det bästa han tyckte var nog allt papper och glitter såklart. Sedan for tiden bara iväg och klockan blev nästan 2 på natten, då gick vi hem och la oss. Tack för en underbar dag! Och tack älskling för de underbart vackra guldörhängena och den fina gravidbolan. Älskar dig!
ViSyskonenMormor och Isak
Adde och tomtenHela familjen....o tomten;)Isak och MosterMys

Den 27:e åkte vi till Norrköping! När vi kom fram så var hela släkten samlad. Jens bror Jonas med flickvännen Anna, Jens farmor och mor och far. Vi fikade och sedan åt vi jätte god mat, sedan öppnade vi julklappar. Jag ska skriva ner allt sen vad vi har fått. Har inte tagit så mycket bilder ännu här i Norrköping, men här är två jag tog i bilen och sen fösta bilden som jag lägger in på bloggen på min växande mage:) Jag är i v.15 på bilderna. Mer magbilder kommer sen, även mer bilder på nyår och lite mer ifrån jul.
Ibilen påväg till NorrköpingJens, suddig.v.15v15

Idag är det tisdag och en riktig slappardag. Vi har inte alls gjort många knop, men det är skönt att inte göra något alls ibland. Nu ska vi titta på film och mysa under filten. Sen kanske vi ska ta en promenad för att få känna på vad syre är. haha. Jag skriver snart igen och kommer då lägga upp mer bilder och skriva lite om julklapparna och lite smått och gott.

Må väl!






.: Bra att ha blogg ibland :.

Jag kan inget annat än att bara skratta. Här tjatar man, men sen får bloggen berätta nyheter själv. Men men...vi fick oss ett gott skratt iallafall. Det var det bästa som hänt idag. Nu du Jocke så ska du bli "Farbror Joakim" ;)

Idag har vi annars julhandlat det sista. Skönt!
För i morgon blir det stressigt, vi ska packa, in med bilen som ska lagas (igen!!!) Vi ska faktiskt byta bil snart för detta börjar bli mycket patetiskt! Sen ska vi ordna med våra kissebebisar som ska åka hem till söta Linda över julen. Hon är så snäll som ska ta hand om dom, de kommer få det så bra. Sen på måndag bär det iväg, men innan måste bilen besiktas, och Jens ska köpa julkapp till mig. Det är nämligen jag som blivit stammis på bilprovningen och bästis med alla som jobbar där. Usch vad pinsamt många gånger jag varit där, men de tycker synd om mig säger dom. Så det är jag som får åka dit igen.

Nu är klockan massa igen, och vi som ska upp tidigt! Så nu ska jag släpa in Jens i sovrummet.

Må väl!

.: Nu är det snart jul :.



Den här bilden gillar jag så mycket, jag pysslade till den lite i CS4. Den är tagen  hemma hos mor & far förra julen. Mamma hade hängt upp lite fina kulor i deras takfläkt. Smart:)

Idag har jag haft så himla ont i ischias, jag kan verkligen inte röra mig i vissa lägen (de flesta)
Jag och Hanna (en gravid tjej på mitt jobb som oxå ska få en sommarbebis) skulle ha gått på stan idag, men hon var hemma och inte var på topp hon heller. Så jag städade lite här så det är färdigt innan vi ska åka över jul.
Idag gjorde Jens sin sista dag inför hans ledighet, så skönt för honom för det är han värd!
När han kom hem så gjorde vi mat och tittade på "På Spåret" det är jätte kul!

Nu ska vi gå och lägga oss, vi ska upp skapligt i morgon då vi MÅSTE åka och köpa julklappar och allt det sista innan vi ska åka till Degerfors och Norrköping.

Må väl!



.: Vecka 14 :.

Idag gick vi in i v14 :) Det tar sig!  Mitt illamående har släppt helt och min aptit har äntligen kommit tillbaka. Skönt , för nu kan jag återgå till att vara människa igen.

Jag tänkte skriva lite hur bebisen utvecklas varje vecka.
"I vecka 14 är kroppslängden 11,5 (huvud/stjärt). Tillväxten går nu i en rasande fart och först i v.22 avtar denna tillväxtspurt.Mellersta delen av tarmen, som delvis legat utanför buken som ett bråck som buktar ut i navelsträngsroten, återvänder till bukhålan. Galla utsöndras till tarmen. Sköldkörteln producerar hormoner som är viktiga för tillväxten. De yttre könsorganen syns och är helt utvecklade till flicka eller pojke nu i vecka 14."

Ja...den växer fort vårt lilla mirakel där inne i magen.
Nu är klockan för mycket, och vi ska sova.

Må väl!

.: Julkort :.


.: Tröttare än någonsin :.

Idag är jag så trött och ont i ischiasnerven. Men jag har varit igång hela dagen :)
Det är skönt, för jag har ju varit sängliggande allt för länge, men nu är jag människa igen. Tänk att något så litet kan orsaka så mycket smärta..skitunge!!

Jag gick upp kl 7 i morse med Jens och åt lite frukost. Är fruktansvärt hungrig nu förtiden...bra är väl det, för jag har ju varit utan aptit i mer än en månad, sen så gick jag och pysslade med datorn. Kl 10 så åkte jag iväg för att lämna in bilen på verkstan, sen så hade jag ju ingen bil, så jag tänkte att jag skulle gå på stan en stund.
Jag gick sen hem till Emma och Jonas o snacka lite skit. Det var trevligt.
Bilen var klar vid 16, så jag gick och hämtade den. :) Skönt att ha det färdigt. Skitbil!!!

Nu är jag jätte trött efter mina långa promenader med ischias-ont.
Vi ska gå och lägga oss nu,  jag kommer att somna skönt iaf. I morgon ska jag besikta bilen och sen jobba kväll mellan 14-21.30
Nu ropar kudden på mig....

Må väl!

.: Tack Emma :.

Jag vill tacka Emma för att hon hjälpte mig med min "nya" fina blogg.

Här kommer jag att skriva om våran underbara resa som vi kommer att få vara med om. Ett mirakel som jag och Jens har skapat tillsammans. Nu ska vi sova, klockan är mycket. Men jag skriver mer i morgon.

Må väl!

RSS 2.0