.: Linnéa, Lek & Längtan :.

Lördag
Vi gick upp skapligt för vi skulle iväg till Degerfors. Min Kusin Emma har ju äntligen fått barn, en liten Linnéa blev det! Så vi skulle ju självklart åka dit för att titta på underverket.
Vi åkte först hem till mamma och pappa, för vi skulle fika och min lilla kusin Isak skulle hälsa på med.
Vi vill ju hinna med att träffa så många som möjligt när man åker hem, men idag skulle vi bara vara över dagen så det blev inte så många som vi hälsade på.
Här är Alde i bilen, med sin lilla väska såklart;)



O här hade vi kommit fram

Lite lek innan vi skulle vidare..


När vi åkte hem till Emma och Jimmy så var Alde våran lilla tjej, och när vi kom in så var hon den stora tjejen. JISSES så liten hon var (o ändå var Alde något mindre när hon föddes) Vad man glömmer fort?! Så liten och så underbart söt är hon. Jag är så glad för eran skull ska ni veta!
Alde brydde sig faktiskt inte så mycket om henne (hon är lite liten ännu för det) hon gillade mest deras lilla söta hund Doris =)
Här är godingen Linnéa



Jens höll henne med :)


O här är våran goding som var så snäll under tiden vi var där :)


Visst LÄNGTAR jag, men samtidigt så känner jag att när Alde är över två år, så kommer hon förstå mer och är mer "mogen" att bli storasyster. O vi vill ge henne all den tid som vi har nu, vill ju ge henne mer men det går ju inte när man jobbar och läser. Hon utvecklas för varje dag och kommer ju givetvis göra det mer sen med, men hon får vara minst en stund till =) Men såklart längtar jag tills vi ska sätta igång och skaffa ett syskon!
Men tiden går ju så fort, snart ligger vi där på bb med en liten bebis;)

Sen åkte vi hem och käkade lite hos mamma och pappa. Innan vi skulle hem så åkte vi förbi Petra, Leif och lilla Lucas. Han är förtidigt född, så han är som en liten nyfödd ännu :) Så himla söt!!
Bilder finns på hennes blogg :)
Vi är bjuda på Lucas dop i september och jag har fått äran att göra tårtorna! Så vi pratade lite om det och kollade på deras nya hus, det var så trevligt!!!
Sen så bar det iväg hemmåt, vi kom hem vid 23 tiden så det blev bums isäng direkt!

Söndag
Idag lärde Alde sig att klättra upp från soffan, hon har ju kunnat klättrat ner ett bra tag nu. Men nu var det dags tyckte hon att bestiga bergen!




Efter att hon sovit middag så gick vi ut och lekte. Hanna och Embla kom förbi och de lekta massor med de andra barnen (som var lite större) men det tyckte de om. Det var skoj!
Sen gick vi iväg o handlade hela familjen.
Ikväll blev det bad med massa skum. Det tycker Alde om...även att stoppa det i munnen :)





Annars har vi tagit det lugnt idag, förutom all lek med våran lilla solstråle :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Remember Me

E-postadress: (bara jag som ser)

Bloggar du?:

Give it to me baby:

Trackback
RSS 2.0