.: Öland :.

Nu kommer min uppdatering av Ölandsresan. Jag kommer göra det lite lätt för mig att lägga in bilder med lite text bara.
Jag orkar inte med att hålla efter annars, är ju som sagt några dagar till som jag måste berätta om :)

Torsdagen den 24/9
På väg ner till Öland. En glad Alde och en sjuk, febrig Jenny.



Stannar för blöjbyte och matdags. Bra att man har en stor bil så gummsilummsan får plats =)


Resan ner gick iallafall bra, väldigt många timmar och så roligt var det inte när jag hade feber. Alde somnade tillslut och sov sista vägen dit. Så det var skönt, det var bara att hoppa i säng och sussa.

Fredagen den 25/9
Alde vaknade kl 9, med ett jätte glatt leende. Hon stratade dagen med en super-duper-bajs-blöja. Jipppiiii sjöng vi, eller kanske inte. Men man måste ju erkänna att man blir ju väldigt stolt och glad när hon bajsar om hon inte gjort det under dagen innan. Detta var en sån dag, så vi bara log. typiskt nog så hade det gått igenom och hon var nerkletad hela hon, så det var bara att bada lite. Morgonbad kan va mysigt det med, speciellt när farmor och farfar har en jätte stor tvättho precis bredvid där vi byter blöja. Så den fick vi inviga och OJ så hon gillade det!

En nybadad Alde beställd!


Efter bad och lite påklädning så var det dags för att leka med favoritkaninen. Vi får nog komma på namn snart, för de kommer nog hänga med ett tag framöver, Ninen!



Sen åkte vi över till Kalmar. Vi behövde in till Ikea för att handla lite grejer till dopet. Hittade jätte söta ljus i olika nyanser av rosa, kommer bli perfekt! Sen handlade vi lite haklappar till gumman, två sovrumsmattor till oss, en ny badrumsmatta. Jag hade tänkt att göra om lite där, så det ska gå i turkos nu. Det är ju så läckert! Bilder kommer senare när allt är klart. Så det blev en hel del handlat iallafall :)
Här på bilden så sitter härskarinnan på sin tron ( vill alltid sitta upp nu, går INTE för sig att ligga längre) Och sen två söta bilder på Jens som vägrar vara med på bild...


Senare på kvällen så kom Farmor och Farfar hem, det var så kul att träffa dom! O Alde var jätte glad hon med!
Vi satt uppe och pratade massor och sen avslutade vi kvällen med en film=)

Lördagen den 26/9
Alde börjar dagen med att charma alla, och det lyckades hon bra med!




Mor & dotter



Sen gick vi alla ut på stan. Det var ju Skördefestival på hela Öland, så alla affärer var öppna sent och det var fullt med folk överallt. Det blåste som bara den!




När vi kom hem så hade vi SMAKIS-PREMIÄR!! Alde älskade det verkligen, vi började med en liten tesked med potatis/majs-puré. Mums! Här vill vi dela med oss av den första gången.

När vi gick hem så lagade farbror Jonas mat =) Den var helt underbar!
Sen blev det bustajm för fröken med pappa.




Sen blev det natten. Eller ja, massa film innan men sen gick vi alla och la oss.

Sen på söndagen så skulle vi alla hem. Jätte tråkigt verkligen men vi hade en super mysig helg. Vi åkte förbi Citygross och handlade (vill ha hit den affären!), sen så åkte vi till Ikea igen och sist åt vi på Burger King med Jonas och Anna. Alde gillade Jonas fingrar..haha...dreggligt!



Ego!


Mina älsklingar


Det var våran Ölandsresa i "korta" drag. Ska blogga mer nu vad som hänt under veckan. kl är 22:50 så jag är rädd för att det får bli av i morgon. Men håll till godo sålänge=)
Godnatt!

Må väl!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Remember Me

E-postadress: (bara jag som ser)

Bloggar du?:

Give it to me baby:

Trackback
RSS 2.0