.: Min lilla ängel :.

Alde åt sista gången vid 20.00 igår, somnade 21.00 oxh sov till 5.45 i morse, dutti tjej!!
Sen somnade hon om direkt när hon var nöjd med maten och vaknade kl 10.00, och här hemma var en lite nervös mamma som inte trodde vi skulle hinna till fotografen kl 11.00! hihi, men det gjorde vi ;) Men jag vill ju verkligen inte väcka henne i onödan när hon sussar så gott men det gick bra.

Vi var alltså till fotografen och skulle ta första tagningen, vi kommer att vara där tre gånger vid olika  tillfällen under hennes första levnadsår. Så första gången så är det mest händer och fötter och lite så, nästa gång så ska hon kunna sitta upp och sista gången så står hon upp =) Sen får vi välja fyra bilder från varje tillfälle och sen så sätter de in det i ett jätte fint album. BARA 550 kr per gång! BILLIGT, och såå himla kul att ha.

Vi tog iaf lite bilder när hon ligger med huvudet i mina händer, och där fick vi riktiga glada bilder, sen så låg hon på en vit stor kudde nakenfis och sprattlade, sen så tog vi kort på hennes fötter och sedan händerna. Detta är ju så fint i svartvitt sen!  Det sista gjorde vi så att hon låg på ett vitt skynke, och hade små söta vingar på sig! Hur gulligt som helst, då låg hon på magen naken med dessa söta på sig. Det blev underbart sött! Ska försöka få in dom någon gång sen när vi får alla bilder.

När vi kom hem blev det  bus och skratt







Idag är Alde 10 veckor



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Remember Me

E-postadress: (bara jag som ser)

Bloggar du?:

Give it to me baby:

Trackback
RSS 2.0