.: Bad & Borås :.

Ikväll har vi badat och bara tagit det lugnt. Alde gillar verkligen att bada, men idag va hon lite trött så hon ville inte bada lika länge, och nu sover hon (21.00)

Här fångade Jens henne precis när hon nös




Efter badet




Pappa får verkligen INTE kamma vårat barn! Slickat ska det ju inte vara med sidbena! FY pappa!


Idag ringde det en vänlig själ som vill ta båda våra katter. Vi är så glada och ledsna på samma gång.
Hon bodde i Borås ute på landet, så Zorro kunde bli en utekatt och Tuss en innekatt, vilket var våra krav. Det bästa var att de får vara tillsammans som vi inte trodde skulle ske, så glada är vi för det. Vi vill ha dom kvar i en vecka, så nästa helg åker vi dit med dom. Usch..längtar INTE dit...men det är vi ju tvugna till. Tips på hur man orkar med detta?!


Nu ska jag spela lite dator...sen sussa...fan, är sugen på något sött! Kan man inte bara ta bort den delen av hjärnan som gör att man blir sugen på sånt...och speciellt när man inte har något hemma ;)
I morgon ska jag få min rygg utbytt...eller nja..inte riktigt även om jag skulle vilja. Men kolla på den ska en sjukgymnast göra *längtar*

Älskar dig Jens!


Må väl!


Kommentarer
Postat av: Emma

Jättetråkigt att ni måste lämna bort katterna, men super att det var en som ville ha båda två! :) Man måste ju tänka som så att det blir bäst för katterna. Är nog enda sättet att orka lämna bort dom.



Kramis!

2009-08-14 @ 00:15:58
URL: http://phobiasplace.blogg.se/
Postat av: SANNA

Hej tjejen! :) allt bra? :)♥

2009-08-16 @ 10:25:11
URL: http://HTTP://SANNAAKARIN.BLOGG.SE

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Remember Me

E-postadress: (bara jag som ser)

Bloggar du?:

Give it to me baby:

Trackback
RSS 2.0